با پیگیری علیرضا نثاری نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی در راستای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن، 50 میلیارد تومان تسهیلات دریافت شده تا مدیران متولی بتوانند نسبت به تکمیل پروژه‌های مذکور، اقدام کنند.
در دیدار با فرماندار نهاوند تأکید شد؛
در راستای تقویت تعاملات فرهنگی و گسترش فعالیت‌های هنری در سطح نهاوند، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

 

 

تازه ترین مطالب

مطالب اخبار شهرستان

رئیس کل دادگستری همدان خبر داد:
رییس کل دادگستری استان همدان با هشدار به مشاوران املاک، تأکید کرد: هرگونه قرارداد کاغذی معاملات ملکی غیرقانونی است و گشت‌های مشترک بازرسی برای اطمینان از اجرای قانون ثبت الکترونیکی معاملات آغاز به کار کرده‌اند.
مراسم استقبال از کاپیتان نهاوندی تیم ملی فوتسال ناشنوایان برگزار شد.
با پیگیری علیرضا نثاری نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی در راستای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن، 50 میلیارد تومان تسهیلات دریافت شده تا مدیران متولی بتوانند نسبت به تکمیل پروژه‌های مذکور، اقدام کنند.
در دیدار با فرماندار نهاوند تأکید شد؛
در راستای تقویت تعاملات فرهنگی و گسترش فعالیت‌های هنری در سطح نهاوند، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان از ناسالم بودن هوای نهاوند برای گروه‌های حساس خبر داد.
نماینده نهاوند از رکورد دار ملی دو سوپر ماراتن ایران و قهرمان دوهای استقامتی تجلیل کرد.
علیرضا نثاری، عضو کمیسیون عمران مجلس:
در حالی‌که طرح نهضت ملی مسکن به‌عنوان بزرگ‌ترین سیاست تأمین مسکن در سال‌های اخیر در دستور کار دولت قرار گرفته، روند پیشرفت اجرایی این پروژه همچنان با چالش‌هایی جدی در حوزه تأمین مالی و پرداخت تسهیلات بانکی مواجه است.
شهردار نهاوند از راه‌اندازی سیستم مکانیزه آبیاری در پارک صخره‌ای این شهر با هدف ارتقای مدیریت فضای سبز خبر داد.
مروری بر مصوبات و دستاورد‌های سفر تاریخی رهبر معظم انقلاب به استان همدان در سال ۱۳۸۳
سردار ظفری:
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان همدان گفت: شهدا سند افتخار ملت ایران، نماد غیرت و ایستادگی در برابر ظلم، و خاری در چشم دشمنان به‌ویژه رژیم اشغالگر و کودک‌کش صهیونیستی هستند.
مدیرکل غله‌و خدمات بازرگانی استان همدان گفت: از ۲۸ خرداد تا امروز افزون‌ بر ۷۲ هزار تُن گندم مازاد توسط مراکز خرید از گندمکاران و دهقانان سطح استان‌ همدان خریداری شده است.
رئیس جهاد کشاورزی نهاوند گفت: از زمان برداشت گندم سه مرکز خرید تضمینی گندم در سطح این شهرستان فعال شده و لازم است کشاورزان محصول برداشتی خود را به مراکز مجاز خرید تحویل دهند.
کارگروه ویژه تشدید نظارت بر مشاورین املاک شهرستان نهاوند در جلسه‌ای بر ممنوعیت معاملات با اتباع غیرمجاز تاکید کرد.
نماینده مردم نهاوند در مجلس با تأکید بر حقانیت ایران در عرصه بین‌المللی، از پیگیری جدی حقوق ملت در حوزه دیپلماسی و دفاع خبر داد و گفت: بنده معتقدم دستگاه دیپلماسی ایران در مسیر درستی قرار دارد و همانند گذشته با جدیت در حال پیگیری موضوع است.

صفحه‌ها