
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، پیمان کیانی مسئول بسیج هنرمندان سپاه ناحیه نهاوند، ضمن اعلام پایان مهلت ارسال آثار به یازدهمین کنگره ملی شعر بسیج با عنوان «ایرانمهر»، از مشارکت بینظیر شاعران نهاوندی در این رویداد مهم فرهنگی خبر داد و شهرستان نهاوند را رکورددار بیشترین ارسال اثر و بیشترین برگزیده در سطح استان همدان معرفی کرد.
کیانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ایران اسلامی و با استعانت از حضرت حق، اظهار کرد: انجمن شعر سازمان بسیج هنرمندان استان همدان با هدف تقویت ادبیات متعهد و انقلابی، این کنگره ملی را با محوریت «ایران» و نگاهی عمیق به تاریخ، تمدن، فرهنگ، هنر، ادبیات، اخلاق و میراث ملی و مذهبی کشور برگزار کرده است.
وی بخش ویژه این کنگره را که متمرکز بر روشنگری و جهاد تبیین است، حائز اهمیت دانست و افزود: موضوع ویژه یازدهمین کنگره ملی شعر بسیج، «جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل بر ضد ایران» در زوایای مختلف شامل مقاومت، وحدت ملی، شهدای اقتدار و قدرت بازدارندگی ایران اسلامی تعیین شده است تا شاعران ما با سلاح قلم، به تبیین و تجلیل از قدرت نرم و سخت نظام بپردازند.
مسئول بسیج هنرمندان سپاه ناحیه نهاوند با اشاره به استقبال چشمگیر هنرمندان نهاوندی در این جشنواره بیان کرد: در مجموع، بیش از ۲۰۰ اثر فاخر از سراسر استان همدان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که با افتخار شهرستان نهاوند نه تنها بیشترین سهم را در ارسال آثار داشته، بلکه در مرحله داوری نیز بیشترین برگزیده را از آن خود کرده است.
کیانی ضمن تقدیر از شاعران برجسته نهاوند که در این کنگره خوش درخشیدند، اسامی برخی از این برگزیدگان را اعلام کرد و گفت:در بخش شعر کلاسیک، علی علیپور و محمد ساکی و در بخش شعر آزاد و سپید، سرکار خانم معصومه کولیوند از نهاوند توانستند مجوز حضور در مراحل بعدی داوری را کسب کنند که مایه فخر و مباهات است.
وی افزود: آثار ارسالی شاعران در سه قالب «سنتی»، «سپید و نیمایی» و «ترانه و سرود» به صورت جداگانه مورد داوری قرار گرفته و از آثار رتبه اول تا سوم هر بخش در جشنواره استانی تقدیر و تجلیل به عمل خواهد آمد. سپس این آثار ارزشمند برای رقابت در مرحله کشوری به دبیرخانه یازدهمین کنگره شعر بسیج «ایرانمهر» ارسال خواهند شد.
پیمان کیانی در خاتمه با اشاره به همکاری صمیمانه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نهاوند در برگزاری هرچه بهتر این رویداد، تأکید کرد: بسیج هنرمندان نهاوند در جهت جذب استعدادهای نهفته شهرستان و همکاری با کلیه ادارات، موسسات و نهادهای فرهنگی آماده است تا با ایجاد فضای مناسب، زمینه رشد و شکوفایی ظرفیتهای عظیم فرهنگی و هنری نهاوند را فراهم سازد.
گفتنی است مهلت ارسال آثار به دبیرخانه استانها تا پانزدهم آذرماه ۱۴۰۴ بود و اختتامیه و آیین تجلیل از برگزیدگان استانی نیز شانزدهم دی ماه سال جاری برگزار خواهد شد که علاقمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه رسمی بسیج هنرمندان به نشانی www.basijhonarmandan.ir مراجعه نمایند.

دیدگاه شما