تازه های سایت

کد مطلب: 60119
15. دى 1404 - 10:55

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو،  نشست تخصصی بررسی و پیگیری مسائل و ظرفیت‌های توسعه آموزش عالی شهرستان نهاوند، با حضور مجتبی بیرانوند فرماندار شهرستان نهاوند، دکتر محمدهادی امین‌ناجی رئیس دانشگاه پیام‌نور کشور، مهندس علیرضا نثاری نماینده مردم شریف نهاوند در مجلس شورای اسلامی، دکتر رسولی معاون پارلمانی و هماهنگی امور استان‌های دانشگاه پیام‌نور کشور، جمعی از اساتید دانشگاه و اعضای مرتبط برگزار شد.

در این نشست، مهم‌ترین مسائل، نیازها و ظرفیت‌های دانشگاه پیام‌نور مرکز نهاوند به‌صورت دقیق و کارشناسی مورد بررسی قرار گرفت. دانشگاه پیام‌نور نهاوند که از سال ۱۳۶۷ فعالیت خود را آغاز کرده، هم‌اکنون با دارا بودن ۱۲ رشته در مقطع کارشناسی، یک رشته کارشناسی ارشد و حدود ۱۲۰۰ دانشجو، مهم‌ترین مرکز آموزش عالی شهرستان محسوب می‌شود و به دلیل فاصله نهاوند تا مرکز استان، نقش تعیین‌کننده‌ای در تحقق عدالت آموزشی دارد.

بر اساس گزارش ارائه‌شده در جلسه، کمبود اعضای هیئت علمی و نیروی انسانی، نیاز به جذب هیئت علمی در رشته حقوق، و ضرورت راه‌اندازی رشته‌های پرمتقاضی از جمله تربیت‌بدنی، مدیریت دولتی در مقطع کارشناسی و رشته‌های علوم تربیتی، حسابداری و برنامه‌ریزی شهری در مقطع کارشناسی ارشد از مطالبات اصلی این مرکز دانشگاهی عنوان شد.

همچنین مشکلات زیرساختی متعددی از جمله نبود حصار پیرامونی دانشگاه به طول حدود ۷۰۰ متر، فقدان سالن امتحانات و سالن ورزشی، کمبود تجهیزات رایانه‌ای و زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، نیمه‌تمام ماندن محوطه دانشگاه طی بیش از ۱۵ سال، فرسودگی تأسیسات، موتورخانه، سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی، مشکلات تأمین روشنایی و تجهیزات حفاظتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه، برآورد اعتباری مورد نیاز برای رفع مشکلات موجود و ارتقای زیرساخت‌های دانشگاه پیام‌نور نهاوند، حدود ۷ میلیارد تومان اعلام شد که شامل حصارکشی، بهسازی تأسیسات، ساماندهی محوطه، تجهیز سیستم‌های فناوری اطلاعات و مرمت ساختمان دانشگاه است.

مجتبی بیرانوند فرماندار شهرستان نهاوند در این نشست با تأکید بر جایگاه آموزش عالی در توسعه پایدار شهرستان، خواستار نگاه ویژه دانشگاه پیام‌نور کشور و دستگاه‌های ذی‌ربط به مشکلات این مرکز دانشگاهی شد و بر پیگیری جدی تأمین اعتبارات و استفاده از ظرفیت‌های قانونی و ملی برای ارتقای سطح آموزش عالی در نهاوند تأکید کرد.

در پایان این نشست، مقرر شد موضوعات مطرح‌شده در قالب برنامه‌ای مشخص و زمان‌بندی‌شده، از سوی دانشگاه پیام‌نور کشور و با همکاری نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی پیگیری شود.

دیدگاه شما