تازه های سایت

کد مطلب: 49377
1. فروردين 1401 - 18:19
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نهاوند از کشف و ضبط بیش از یک تُن و ۲۵۰ کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی و غیرقابل‌مصرف انسانی در سطح شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، میثم قیاسی گفت: در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی نوروزی که همزمان با سایر نقاط کشور از ۱۵ اسفندماه سال جاری در شهرستان نهاوند از مراکز عرضه انجام شده است  بیش از یک تُن و ۲۵۰ کیلوگرم انواع فرآورده‌های خام دامی به دلیل غیربهداشتی و تاریخ منقضی بودن کشف و ضبط گردید.

وی با اشاره به اینکه مواد خام دامی فاسد کشف شده شامل انواع گوشت قرمز و مرغ گرم و منجمد بوده است، افزود: هنگام بازرسی و نظارت کارشناسان بر مراکز عرضه و فروش فرآورده‌های خام دامی شهرستان، این مواد جمع‌آوری و ضبط شده است که از شهروندان عزیز درخواست می‌شود از خرید هرگونه مواد خام دامی فله‌ای و یا در بسته‌های بدون مشخصات و برچسب خودداری کنند و در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای محصولات توجه کنند.

قیاسی از تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در شهرستان خبر داد و گفت: این طرح از ۱۵ اسفندماه امسال با ۲ تیم ثابت و سیار آغاز و تا پایان ماه رمضان سال ۱۴۰۱ ادامه دارد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نهاوند بیان کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی می‌توانند مراتب را از طریق شماره تلفن ۰۸۱۳۳۴۲۹۱۲۶ یا به سامانه ۱۵۱۲ ارتباط مردمی دامپزشکی گزارش دهند.

دیدگاه شما