تازه های سایت

کد مطلب: 59574
6. مهر 1404 - 9:34
در دیدار نماینده نهاوند با وزیر ارتباطات مطرح شد؛
پیگیری مشکلات آنتن‌دهی و سرعت اینترنت در نهاوند
پیگیری مشکلات ارتباطات، آنتن‌دهی و سرعت اینترنت شهرستان نهاوند در دیدار نماینده نهاوند با وزیر ارتباطات مطرح و بررسی شد.

 علیرضا نثاری در‌ گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری گرو نهاوند، از دیدار با ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص مشکلات ارتباطی، اينترنتی و آنتن‌دهی در شهرستان خبر داد.

وی اظهار داشت: در این دیدار که به منظور پیگیری مصوبات جلسات گذشته برگزار شد، ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته در یک‌سال گذشته درخواست حل برخی موضوعات را به وزیر ارتباطات داده و خواستار حل آن‌ها شديم.

نثاری ادامه داد: در جلسه گذشته با وزیر نیز پیرامون مشکلات و معضلات مربوط به حوزه مخابراتی و شبکه‌های ارتباطی در نقاط مختلف شهرستان نهاوند جلسه‌ای با حضور وزیر و تعدادی از معاونان و تیم کارشناسی وزرات بحث و بررسی شد.

وی بیان کرد: عدم آنتن‌دهی مناسب اپراتورهای همراه در مناطقی از شهرها و روستاها، پایین بودن سرعت اینترنت، عدم وجود باتری‌هایی با کارآیی مناسب در دکل های مخابراتی و مشکلات زیرساختی از جمله مشکلات این حوزه در نهاوند است.

نماینده مردم‌ نهاوند در‌ مجلس گفت: احداث سایت همراه در تعدادی از روستاها، ساماندهی خطوط تلفن همراه، گسترش و توسعه شبکه فیبر نوری، تقویت آنتن‌دهی در مناطق مختلف و پوشش کامل اینترنت پرسرعت در سطح شهرستان از جمله مطالبات شهروندان در این حوزه است.

وی عنوان کرد: در ادامه این دیدار وزیر ارتباطات نیز ضمن قدردانی از پیگیری‌های و دغدغه‌مندی‌ها در جهت رفع مشکلات این حوزه وعده داد از تمامی ظرفیت‌ها و منابع موجود در جهت رفع این مشکلات و رفاه بیشتر مردم شریف شهرستان نهاوند استفاده خواهد شد.

نثاری بیان کرد: در پایان این جلسه مقرر شد که معاون و دستیار ویژه وزیر ارتباطات جهت بررسی بیشتر و دقیق‌تر مشکلات و کمبودهای این حوزه به نهاوند سفر کنند.

وی در پایان گفت: امیدواریم با تلاش فراوان و با پیگیری‌های زیاد موفق شویم بخش عمده‌ای از مشکلات حوزه زیرساخت‌های ارتباطی و اینترنتی شهرستان را حل کنیم و حتماً مصوبات این جلسات را پیگیری خواهیم کرد‌.

دیدگاه شما