تازه های سایت

کد مطلب: 58845
10. خرداد 1404 - 7:12
مدیر امور عشایری نهاوند خبر داد:
تولید ۴ هزار تن گوشت توسط عشایر نهاوند
مدیر امور عشایری نهاوند گفت: عشایر این شهرستان سالانه با تولید چهار هزار تن گوشت قرمز حدود ۲۰ درصد از نیاز گوشت قرمز استان را تأمین می‌کنند.

 احمد معافی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری گرو نهاوند، گفت: بیشترین عشایر استان همدان در سامانه‌های عشایری نهاوند مستقر هستند و نقش مهمی در تأمین لبنیات و گوشت قرمز استان دارند.

وی اظهار داشت: با توجه به ییلاق و قشلاق  عشایر در مجموع ۲۰ درصد گوشت قرمز استان همدان و ۱۰ درصد گوشت قرمز استان خوزستان توسط همین عشایر مستقر در نهاوند تأمین می‌شود.

معافی افزود: عشایر مستقر در نهاوند ۱۹۰۰ خانوار هستند که جمعیتی بالغ بر ۱۰ هزار نفر را شامل می‌شوند و هم‌اکنون در این شهرستان هستند.

وی ادامه داد: دو ایل بزرگ ترکاشوند و حسنوند همه ساله ۱۵ اردیبهشت وارد نهاوند‌ می‌شوند و به امر تولید در شهرستان مشغول‌ هستند.

مدیر امور عشایری نهاوند اظهار داشت: عشایر نهاوند دارای ۳۲۰ هزار رأس دام سبک هستند و سالانه چهار هزار تن گوشت قرمز و ۱۵۰۰ تن انواع مواد لبنی را تولید می‌کنند.

وی بیان کرد: بیش از ۶۰ درصد عشایر استان همدان در سامانه‌های عشایری نهاوند‌ مستقر هستند و تلاش داریم تا بتوانیم مشکلات این عزیزان را رفع و کاهش دهیم.

معافی گفت: عشایر عزیز قشری زحمتکش و تولیدکننده هستند و هرکاری که بتوانیم برای  افزایش تولید و رفع دغدغه‌ این عزیزان انجام‌ می‌دهیم.

وی در پایان عنوان کرد: تولیدات گوشت و لبنیات عشایر با توجه به مرغوبیت و کیفیت هم به مصرف شهرستان و هم به شهرهای همجوار ارسال می‌شود.

دیدگاه شما