به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، جلسه ستاد بازآفرینی شهری نهاوند با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، رئیس شرکت بازآفرینی شهری، بیرانوند فرماندار، مهندس نثاری نماینده مردم شریف شهرستان در مجلس شورای اسلامی ، شهردار و سایر مسئولین ذیربط، در سالن شهدای فرمانداری برگزار شد .
در نشست ستاد بازآفرینی شهری نهاوند که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، فرماندار، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، شهردار و سایر مسئولان برگزار شد، بر لزوم بازآفرینی و ساماندهی بافتهای فرسوده و تاریخی این شهر تأکید شد.
مجتبی بیرانوند فرماندار نهاوند با اشاره به اهمیت جابجایی ساکنان محله تاریخی قلعه به دلیل همپوشانی با بافت باستانی و وجود معبد لائودیسه، خواستار همکاری همهجانبه دستگاهها در این زمینه شد.
وی همچنین بر ضرورت بازنگری طرح جامع و تفصیلی شهر زیرزمینی لائودیسه، ساماندهی میدان و خیابان قیصریه، بهسازی بازار سنتی نهاوند و ایجاد خانه فرهنگ در بافت فرسوده جهت کاهش آسیبهای اجتماعی تأکید کرد.
بیرانوند با اعلام نیاز شهرداری به دو هزار تن قیر رایگان برای بازسازی بافت فرسوده، خواستار تخصیص این سهمیه شد.
وی در پایان بر استمرار جلسات ستاد بازآفرینی و ارسال مصوبات به استان تأکید کرد.
دیدگاه شما