تازه های سایت

کد مطلب: 58619
10. ارديبهشت 1404 - 8:08
در جهت رضایت شهروندان و با دستور دادستان؛
دکه‌های بستر سرآب گیان نهاوند جمع‌آوری می‌شوند
پس از گلایه و مطالبه شهروندان و با دستور دادستان نهاوند دکه‌های ساخته شده در بستر رودخانه سرآب گیان جمع‌آوری می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، سرآب زیبا و تماشایی گیان نهاوند سالانه میزبان هزاران گردشگر از مناطق مختلف کشور و پربازدیدترین منطقه گردشگری شهرستان نهاوند است.

ایجاد زیرساخت‌های قانونی و رفاهی در این منطقه طبیعی و تفریحی ضروری است و اقداماتی نیز انجام شده که نیاز است توسعه یابد.

با وجود زیبایی‌های این سرآب ولی گردشگران از ساخت سکو و دکه در بستر رودخانه که بدون هماهنگی با متولیان سرآب احداث شده گلایه‌مند هستند و از مسئولان درخواست پیگیری این موضوع را داشتند.

همچنین مردم از دریافت وجه توسط این دکه‌ها نیز ابراز ناراحتی و نارضایتی کرده‌اند.

احمد صفایی دادستان عمومی و انقلاب نهاوند در پاسخ به این مطالبه شهروندان اظهار داشت: دکه‌هایی که اقدام به تصرف بستر رودخانه در سرآب گیان کرده‌اند، باید جمع‌آوری شوند.

وی ادامه داد: پیرو دخل و تصرف عده‌ای در بستر حریم رودخانه در منطقه تفریحی سرآب گیان که به صورت تأسیس دکه صورت گرفته و موجب نارضایتی مردم شد، موضوع در دست بررسی قرار گرفت.

صفایی افزود: متخلفان علاوه بر تصرف منابع طبیعی و آسیب به چهره طبیعت به دلیل دریافت وجوه از مردم بابت اسکان در کنار رودخانه، باعث گلایه مردم و از طرفی موجب برهم زدن نظم عمومی در آن منطقه تفریحی شده‌اند که دادستانی بررسی‌های لازم را انجام داد.

وی بیان کرد: به عنوان مدعی‌العموم به این مسئله ورود و جهت جمع‌آوری دکه‌های مذکور دستورات قاطع صادر شده تا شاهد این‌گونه اقدامات نباشیم.

دادستان نهاوند گفت: از این به بعد هرکس اقدام به تصرف بستر حریم رودخانه در سرآب گیان نماید به دلیل تصرف در منابع طبیعی برای وی پرونده قضایی تشکیل و مواجه با برخورد قانونی خواهد شد.

دیدگاه شما