تازه های سایت

کد مطلب: 58547
29. فروردين 1404 - 13:48

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا محمدی امام جمعه نهاوند در خطبه‌های این هفته نماز جمعه گفت: امروز روز ارتش مؤمن و انقلابی است که از افتخارات انقلاب اسلامی و مرکز پرورش انسان‌های عارف و شجاع و بابصیرتی مانند شهیدان صیاد و بابایی و هزاران شهید گرانقدر است.

وی اظهار داشت: امروز نام‌های باعظمتی  از درون ارتش می‌شنویم و خرسندیم که ارتش ما اینگونه انسان‌های باارزش و مؤمن و ولایت‌مداری را تحویل کشور داده است و این روز را به همه ارتشیان قهرمان تبریک عرض می‌کنیم.

امام‌ جمعه نهاوند به سالروز تشکیل سپاه در دوم اردیبهشت هم اشاره کرد و افزود: سپاه و بسیج نهادهایی مکتبی و نیرویی مردمی هستند که در زمان‌های مختلف افتخارات بزرگی به ارمغان آورده و هرجا کشور نیاز داشته سپاه قهرمان همواره حاضر بوده است.

وی ادامه داد: در جنگ و دوران تحریم در فتنه و اغتشاشات و مبارزه با گروهک‌ها و در مقابله با توطئه‌های دشمنان و خنثی کردن نقشه‌های دشمنان، سپاه و بسیج موفق و افتخارآفرین بوده‌ است.

محمدی در بخش دیگری از خطبه‌ها به دیدار رهبر معظم انقلاب با مسئولان ارشد سه قوه اشاره کرد و گفت: در این دیدار مقام معظم رهبری تاکید کردند؛ در کشور مشکل قانون و مقرارت نداریم و امروز مشکل اجرا و نظارت و پیگیری است که باید مورد توجه باشد.

وی ادامه داد: دولت، مجلس و قوه قضائیه باید قوانین را اجرا کنند و با پیگیری و نظارت بسیاری از مشکلات مردم حل خواهد شد.

امام‌ جمعه نهاوند افزود: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند؛ صرفه جویی در مصرف انرژی تکلیف همگانی است و باید به این مورد توجه ویژه داشته باشیم.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها اظهار داشت: دستور کار مشترک هر سه قوه باید تحقق شعار سال باشد و این خواسته رهبر معظم انقلاب است که مجلس با قانون‌گذاری خوب و قوه قضائیه با نظارت و پیگیری مستمر و دولت هم با اجرای درست اقدام کنند تا سرمایه‌گذاری برای تولید محقق شود.

محمدی در بخش دیگری از خطبه‌ها به موضوع مذاکره اشاره کرد و گفت:  گفتگوهای عمان یکی از ده‌ها کار وزارت خارجه است و این مذاکره هم بخشی از این اقدامات است و ما به تیم مذاکره کننده خودمان اعتماد داریم ولی به طرف مقابل خوشبین نیستیم و آن‌ها غیرقابل اعتماد هستند.

وی با اشاره به تجربه گذشته در برجام اظهار داشت: در‌ گذشته اشتباه بزرگ این بود که کار کشور را معطل مذاکره کردیم و الان نباید همه چیز را به مذاکره گره بزنیم و سرنوشت کشور را نباید معطل مذاکره کرد.

امام جمعه نهاوند افزود: حرف اصلی در مذاکرات رفع تحریم و برخوردار شدن مردم از مواهب رفع تحریم و گشایش‌های اقتصادی است.

وی ادامه داد: در موضوع برجام به توافق رسیدیم ولی طرف مقابل به تعهدات عمل نکرد و باید مراقب نقشه‌های آن‌ها باشیم و تیم مذاکره کننده ما که حمایت‌های رهبر معظم انـقلاب را دارد به یاری خدا با تجربه کار را پیش ببرد.

محمدی گفت: باید جوری مذاکرات انجام شود که منافع آن به کشور وارد شود و نباید طوری باشد که امتیاز دهیم و چیزی هم نگیریم و هدف هم برداشتن تحریم‌ها است.

وی بیان کرد: تیم مذاکره کننده ما انشاالله بر سر مواضع کشور و مردم پافشاری خواهند کرد و ما به آن‌ها خوشبین و به طرف مقابل بدبین هستيم.

امام جمعه نهاوند در بخش دیگری از خطبه‌ها به نوسانات قیمت ارز اشاره کرد و اظهار داشت: بعضی از افراد و باندهای قدرت و ثروت، یک شبه سکه و طلا و دلار را بالا و پایین می برند و سودهای کلانی به جیب می‌زنند که باید مسئولان سه قوه به این گلوگاه ها وارد شوند و نظارت کنند.

وی افزود: موضوع نظارت باید خیلی جدی‌تر باشد چون واقعاً برخی کالاهایی که ارتباطی با دلار ندارند بی‌دلیل گران می‌شوند که مسئولان مربوطه می‌توانند با بازرسی جلوی این کار را بگیرند.

محمدی در بخش دیگری از خطبه‌ها گفت: باند تبهکار رژیم صهیونیستی جنایت‌ها را از حد گذرانده‌اند و مردم عادی در خیابان، بیمارستان، چادر اوارگان، مراکز درمانی و هرجایی را هدف قرار می‌دهد و در این شرایط جهان اسلام باید کاری کند.

دیدگاه شما