تازه های سایت

کد مطلب: 37981
11. تير 1398 - 8:32
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند گفت: کار برداشت محصول گندم و جو از 19 هزار هکتار اراضی دیم در شهرستان نهاوند آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری گرو، حسین خردمند اظهار کرد: شهرستان نهاوند به واسطه وجود آب‌های سطحی و همچنین بارش‌های مناسب یکی از مراکز عمده کشت گندم استان است که سالانه ده‌ها هزار تن از ارقام مختلف محصول گندم از آن برداشت می‌شود.

وی افزود: در این شهرستان مجموعا 16 هزار هکتار زمین دیم وجود دارد که 9 هزار هکتار آن به جو و 7 هزار هکتار دیگر به گندم اختصاص دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند از پیش‌بینی برداشت 18 هزار تن محصول از این مزارع خبر داد و افزود: از مجموع 16 هزار هکتار زمین دیم پیش‌بینی می‌شود 7 هزار تن گندم و 11 هزار تن جو برداشت شود.

وی با بیان اینکه برای خرید محصولات تولیدی چهار مرکز در سطح شهرستان تدارک دیده شده است گفت: برای خرید گندم و جو کشاورزان دو مرکز خرید دولتی و دو مرکز بخش خصوصی شامل کارخانه آرد و شرکت کوثر خزل آماده و مهیا شده است.

خردمند افزود: در کار برداشت گندم و جو 125 کمباین بومی و مهاجر، 200 تراکتور و 40 دروگر به کار گرفته شده و 12 کارشناس کشاورزی نیز بر کیفیت کار برداشت این محصولات نظارت دارند.

وی با بیان اینکه کار برداشت گندم و جو آبی هنوز در سطح شهرستان انجام نشده از ذخیره سازی بخش عمده گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در انبار و سیلوهای نهاوند خبر داد و گفت: در نهاوند قابلیت ذخیره گندم به میزان 20 تا 22 هزار تن وجود دارد و در صورت نیاز بخشی از آن در انبارهای مرکز استان ذخیره میشود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند ارقام گندم نهاوند را یکی از مرغوب‌ترین گندم‌های استان ذکر کرد و افزود: ارقام گندم تولیدی نهاوند شامل پیشگام، میهن و سایونز است که امسال هم واریته‌ای به نام حیدری به آن اضافه شده که از ارقام با مرغوبیت بالای گندم است.

قابل ذکر است در شهرستان نهاوند حدود 70 هزار هکتار اراضی قابل کشت وجود دارد که بیش از 50 هزار هکتار آن زیر کشت محصولات زراعی و باغی قرار دارد.

شهرستان نهاوند به واسطه داشتن آب و هوای مساعد و بارش‌های مناسب از قطب‌های اصلی کشاورزی استان محسوب می‌شود که در بسیاری از محصولات تولیدی جایگاه اول تا سوم را داراست.

عمده‌ترین محصولات کشاورزی نهاوند شامل گندم، جو، کلزا، گشنیز، نخود و لوبیا، عدس، آفتابگردان، خیار و محصولات باغی آن نیز شامل سیب، گلابی، گردو، بادام، انواع آلو، زردآلو، هلو و شلیل، به و گیلاس است.

انتهای پیام/

دیدگاه‌ها

آقای خردمند نهاوند در چه محصول کشاورزی یا باغی می تواند درکشور حرفی برای گفتن داشته باشد.چون تمام این مواردی که گفتید اصلا دربحث ملی به چشم نمی آید.لطفا در سیاست کشاورزی اداره تجدید نظر کنید.و برای کشاورزی نهاوند هدف تعیین کنید.

دیدگاه شما