تازه های سایت

کد مطلب: 59694
28. مهر 1404 - 7:54
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند از آمادگی این شهرستان برای جذب سرمایه‌گذار در حوزه صنایع فرآوری و سردخانه‌های مدرن خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، توکل آبشناس اظهار کرد: نهاوند با دارا بودن حدود ۵ هزار هکتار باغ سیب، یکی از قطب‌های تولید این محصول در استان همدان است. این باغ‌ها شامل ارقام سیب گلاب زودرس، تابستانه، قرمز و سبز پاییزه می‌شوند.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلات بخش تولید سیب نهاوند، نبود صنایع فرآوری همچون کارخانه‌های آبمیوه‌گیری، کمپوت‌سازی و کنسانتره است که باعث می‌شود بخش زیادی از محصول تولیدی به استان‌های تهران و آذربایجان ارسال شود.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به فراهم بودن زیرساخت‌های لازم گفت: شهرستان نهاوند آماده است تا با مشارکت بخش خصوصی و حمایت دولت، زمینه ایجاد صنایع فرآوری و توسعه سردخانه‌ها را فراهم کند.،زیرساخت‌های آبی در این بخش‌ها تا سطح ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و دولت نیز آمادگی دارد برای سرمایه‌گذاری‌های جدید، تسهیلات لازم را در اختیار متقاضیان قرار دهد.

وی بیان کرد: هم‌اکنون چهار واحد سردخانه فعال در شهرستان وجود دارد که طی سال جاری ۱۹ هزار تن سیب در آن‌ها ذخیره شده و این میزان محصول برای تنظیم بازار شب یلدا و ایام نوروز به بازار عرضه خواهد شد.

آبشناس در پایان یادآور شد: بر اساس آمارهای چند سال گذشته، میزان تولید سیب در نهاوند حدود ۱۲۰ هزار تن در سال بوده است، اما امسال به‌دلیل وقوع سرمازدگی، عملکرد باغ‌ها ۳۵ درصد کاهش یافته و برداشت نهایی به حدود ۸۰ هزار تن رسیده است.

دیدگاه شما