تازه های سایت

کد مطلب: 59147
1. مرداد 1404 - 7:14
رئیس اداره ورزش و جوانان نهاوند خبر داد:
موفقیت مربیان و ورزشکاران نهاوندی
رئیس اداره ورزش و جوانان نهاوند گفت: مربیان فوتبال و تکواندو شهرستان و ورزشکاران کشتی ناشنوایان موفقیت‌هایی برای نهاوند کسب کردند.

مسعود علی‌بخشی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گرو نهاوند» از پایان کلاس مربیگری درجه D اسیا در همدان با حضور مدرس نهاوندی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

 وی ادامه داد: این کلاس مربیگری به مدت ۷ روز در همدان با حضور ۲۰ شرکت کننده برگزار شد که در این دوره دو مدرس توانمند استان علی ضمیری و کورش قپانوری از نهاوند آموزش های لازم را به شرکت کنندگان ارائه کردند.

 علی‌بخشی افزود: کورش قپانوری از مربیان سازنده و نام‌آشنای فوتبال شهرستان و استان است و حضور یک مدرس نهاوندی در کلاس مربیگری برای اولین بار در فوتبال شهرستان اتفاق افتاده است.

 وی در بخش دیگری از سخنانش از کسب مدال برنز توسط تکواندوکار نهاوندی در مسابقات منطقه‌ای کشور خبر داد و اظهار داشت: در مسابقات تکواندو خردسالان و نونهالان پسر قهرمانی منطقه دو کشور آرسام دهپهلوان از نهاوند موفق شد مدال برنز را کسب کند.

 رئیس اداره ورزش و جوانان نهاوند با بیان اینکه این تکواندوکار با آتیه نهاوندی راهی مسابقات نهایی کشوری شد، گفت: فرامرز خزایی رئیس هیات تکواندو شهرستان نهاوند سرمربیگری تیم تکواندو استان همدان در این مسابقات را به عهده داشت. 

وی همچنین از قهرمانی کشتی‌گیر نهاوندی در مسابقات قهرمانی ناشنوایان کشور و راه‌یابی به المپیک ۲۰۲۵ خبر داد.

 علی‌بخشی ادامه داد: به منظور تعیین ترکیب تیم‌های کشتی فرنگی و آزاد برای حضور در بازی‌های المپیک ناشنوایان، فدراسیون ورزش ناشنوایان اقدام به برگزاری رقابت‌های قهرمانی کشور و انتخابی تیم‌های ملی کرد و نماینده نهاوند در این رقابت‌ها خوش درخشید.

 وی با بیان اینکه این مسابقات به میزبانی شهر بابلسر در استان مازندران برگزار شد، گفت: محمد سیاهوشی از نهاوند در وزن ۵۷ کیلوگرم به مقام قهرمانی رسید و به اردوی تیم‌های ملی کشتی آزاد ناشنوایان جهت حضور در المپیک ناشنوایان راه یافت.  

بیست و پنجمین دوره بازی‌های المپیک ناشنوایان ۲۴ آبان تا ۶ آذر سال جاری به میزبانی کشور ژاپن برگزار خواهد شد.

انتهای خبر/

دیدگاه شما