به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، با توجه به گلایههای شهروندان از وضعیت آنتندهی شبکههای مخابراتی و همچنین مشکلات حوزه آب در شهرستان نهاوند جلسهای برای بررسی این موضوع برگزار شد.
شهروندان و کشاورزان نهاوندی از مسئولان درخواست داشتند که به این موضوعات ورود کرده و با پیگیری لازم مشکلات این حوزهها را کاهش دهند.
این جلسه با محوریت بررسی چالشها و برنامههای پیشرو در حوزههای منابع آب و فناوری اطلاعات شهرستان نهاوند به ریاست فرماندار و با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل منابع آب استان، مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیرکل زیرساخت و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شد.
در این جلسه بیرانوند فرماندار نهاوند با تأکید بر اهمیت رشد و توسعه متوازن در شهرستان، اظهار داشت: پیشرفت شهرستان مستلزم پیگیری مستمر و هماهنگی بینبخشی است.
وی افزود: تمام ظرفیتهای اجرایی شهرستان باید در خدمت رفع موانع توسعه قرار گیرد تا مشکلات مردم کاهش یابد.
فرماندار نهاوند گفت: این جلسه گامی مؤثر در جهت ارتقا زیرساختهای حیاتی شهرستان نهاوند بود که با هماهنگی مناسب میان دستگاههای اجرایی و همراهی نماینده مردم در مجلس، چشمانداز مثبتی برای توسعه خدمات عمومی و زیرساختی شهرستان فراهم کرده است.
یه گزارش عصر همدان، این جلسه مصوبات و نتایجی در حوزه منابع آب مانند؛ آغاز عملیات لایروبی رودخانههای شهرستان، بهسازی و بازسازی کانالهای آب کشاورزی، پیگیری تخصیص بهینه منابع آبی برای مصارف مختلف داشت.
همچنین ساماندهی مدیریت منابع آب در مناطق بحرانی، اجرای پروژه دیوارهسازی رودخانه روستای دهحیدر بهمنظور جلوگیری از خسارات سیلابی از دیگر مصوبات این جلسه بود.
در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز موارد زیر به تصویب رسید که شامل؛ تکمیل زیرساخت فیبر نوری در شهر نهاوند ظرف مدت یکماه آینده، توسعه شبکه فیبر نوری در بخشهای تابعه شهرستان و اعزام تیم کارشناسی برای بررسی نقاط ضعف آنتندهی تلفن همراه و رفع آنها در اسرع وقت بود.
علی فلکدین مدیر منابع آب شهرستان نهاوند نیز در این خصوص گفت: با توجه به دستور فرماندار در ستاد بحران شهرستان با استفاده از ظرفیت ماشین آلات اداره راهداری، ترمیم و مقاومسازی دیواره خاکی نهرگبری (باباقاسم) انجام گرفت.
وی اظهار کرد: قسمتی از دیواره منشعب از رودخانه گاماسیاب بر اثر آبشستگی و رانش زمین در سیلابهای اخیر دچار تخریب شد که به دلیل حساسیتهای موجود، بلافاصله با مطرح شدن در ستاد بحران شهرستان با قید فوریت طبق دستور فرماندار اقدامات لازم به عمل آمد.
فلکدین تصریح کرد: با ترمیم این نهر مشکل آبیاری بیش از ۷۰۰ هکتار از اراضی پایین دست که مورد استفاده قرار میگرفت، برطرف شد.
دیدگاه شما