تازه های سایت

کد مطلب: 38556
12. شهريور 1398 - 9:31
جسد مثله شده یک زن جوان در یکی از رستوران‌های کالیفرنیا کشف شد.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو،این جسد در حالی کشف شد که یک خانواده هفته گذشته خبر مفقودی دخترشان را اعلام کرده بودند و پلیس که با این گزارش تحقیقات خود را آغاز کرده بود با سرنخ‌هایی که به دست آمده بود جسد تکه تکه را در یخچال یک رستوران پیدا کرد.

با انتقال این جسد به پزشکی قانونی و انجام آزمایشات لازم روشن شد مقتول ۲۸ ساله بوده و پس از خفگی با طناب مثله شده است و عاملان جنایت برای جلوگیری از فساد و بوی تعفن جسد را در یخچال جاساز کرده اند.

تمرکز پلیس برای شناسایی عامل جنایت نشان داد که رستوران به مردی ثروتمند تعلق دارد و بازجویی‌ها نشان داد مالک رستوران از مدتی پیش به زن جوان علاقمند شده و به وی پیشنهاد رابطه داده است، ولی از مقتول به خاطر متاهل بودنش جواب منفی می‌شنود.

متهم به قتل در ادامه اعترافاتش گفت: به او علاقه زیادی داشتم و نمی‌خواستم وی را از دست بدهم برای همین هر طور بود سر راهش قرار می‌گرفتم تا این که مرا تهدید کرد که به همسر و خانواده ام رفتار مرا اطلاع خواهد داد.

منبع:رکنا

دیدگاه شما