تازه های سایت

کد مطلب: 38454
2. شهريور 1398 - 8:22
محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: نوشیدن نوعی شربت را برای کنترل چشم‌گیر اضطراب و کمک به افراد مبتلا به سندروم پای بسیار مفید است.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره  خواص شربت گل بنفشه اظهار کرد:  شربت گل بنفشه یکی از شربت‌های سنتی و مفید است که خواص بسیاری دارد و حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، آهن، پروتئین، کلسیم، روی ، فسفر، فیبر، پکتین، موسیلاژ، آنتوسیانین، فلاونوئید‌ها و غیره است همچنین استفاده از آن موجب درمان سرماخوردگی، سرفه، آسم، برونشیت، گرفتگی و خشکی گلو و خارج شدن خلط‌ها از ریه‌ها می‌شود.

او بیان کرد: نوشیدن این شربت تاثیر چشم‌گیری بر پاکسازی معده، کبد، کلیه، مجاری ادرار و حتی ریه‌ها دارد، همچنین باعث رفع التهاب معده، ورم طحال و خارج شدن صفرا از بدن می‌شود؛ جالب است بدانید این شربت تاثیر چشم‌گیری برکنترل اضطراب دارد و برای افراد مبتلا به سندرم پای بسیار مفید است.

عظمایی اظهار کرد: وجود ویتامین‌های A، E، C، آنتوسیانین و فلاونوئید‌ها و غیره در شربت گل بنفشه باعث ایجاد خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالا در آن می‌شود که تقویت سیستم ایمنی و محافظت از بدن در برابر انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان‌ها را به همراه دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این نوشیدنی با توجه به داشتن کلسیم، منیزیم و فسفر موجب تقویت و بهبود استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود و از بروز پوکی استخوان و آرتروز جلوگیری می‌کند؛ از  دیگر خواص مهم این شربت می‌توان به جوان سازی پوست و مو اشاره کرد.

او با تاکید بر تاثیر نوشیدن این شربت بر رفع خارش و اگزما‌ی پوستی تصریح کرد: شربت گل بنفشه به دلیل داشتن فیبر بالا، باعث عملکرد بهتر روده ها و رفع یبوست می‌شود همچنین خاصیت ضدالتهابی آن می‌تواند رماتیسم را بهبود ببخشد؛ این شربت نشاط آور است و از بروز استرس و افسردگی پیشگیری می‌کند.

عظمایی با اشاره به تاثیر این شربت بر کنترل قند، فشار و چربی خون گفت: شربت گل بنفشه آرام بخش قلب و اعصاب است و سردرد‌های میگرنی را رفع می‌کند همچنین با توجه به خاصیت آنتی بیوتیکی که دارد برای رفع عفونت معده و ریه بسیار مفید است و به افراد  تندخو و عصبی کمک بسزایی می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: شربت گل بنفشه بر رفع بی‌خوابی، تب و لرز، ورم لوزه‌ها، برفک دهان و غیره موثر است همچنین انرژی بدن را افزایش داده و حافظه و سیستم قلب و عروق را تقویت می‌کند؛ نوشیدن آن منجر به  پیشگیری از بروز  آلزایمر، رفع سینوزیت و رفع ورم داخلی گوش می‌شود.

او با تاکید بر خطرات مصرف این شربت برای خانم‌های باردار بیان کرد: برای تهیه این شربت به  ۶۰ گرم گیاه خشک گل بنفشه، ۲۵ گرم گیاه خشک گل ختمی، ۳۰ گرم گیاه خشک اسطوخودوس و ۲ لیترآب معدنی احتیاج دارید؛ کافیست گیاهان خشک را نیم کوب کنید و آن ‌ها را  داخل ۲ لیتر آب معدنی بریزید، اجازه دهید ۴ تا ۵ ساعت به همین شکل باقی بماند سپس آن را در حرارت ملایم برای  ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید؛ هنگامی که دمای شربت متعادل شد  آن را صاف  و عسل را به آن اضافه کنید. 

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال پایگاه خبری گرو در تلگرام
شبکه اطلاع رسانی دانا
پیش بینی آب و هوای نهاوند
پایگاه اطلاع رسانی بانوان همدان
پایگاه اطلاع رسانی ورزش همدان
پایگاه خبری بهارانه شهرستان بهار
سایت خبری جهاد پرس
پایگاه خبری آوای سید جمال اسد آباد
پایگاه خبری آوای فامنین