تازه های سایت

کد مطلب: 29954
25. اسفند 1395 - 19:32
مطابق با آمار نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵ شهرستان فامنین با 39 هزار و 359 نفر کم جمعیت ترین و همدان با 676 هزار و 105 نفر پر جمعیت ترین شهرستان های استان همدان محسوب می شوند.

به گزارش پایگاه خبری گرو به نقل از رودآور؛ نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵ منتشر و طبق آمار موجود جمعیت هر شهرستان با توجه به نوع آماری گیری مشخص شده است.

در استان همدان نتایج سرشماری به گونه ای است که فامنین با 39 هزار و 359 نفر عنوان کم جمعیت ترین شهر استان را به خود اختصاص داده است و بعد از آن به ترتیب اسدآباد با 100 هزار و 901 نفر، تویسرکان با 101 هزار و 666 نفر، رزن با 107 هزار و 587 نفر، بهار با 119 هزار و 82 نفر، کبودرآهنگ با 126 هزار و 62 نفر، نهاوند با 178 هزار و 787 نفر، ملایر با 288 هزار و 685 نفر و در نهایت همدان با 676 هزار و 105 نفر در رتبه های بعدی از نظر میزان جمعیت قرار دارند.

بدین ترتیب همدان با برخورداری از 676 هزار و 105 نفر، پر جمعیت ترین شهرستان استان همدان محسوب می شود.

 

مطابق با آمارهای ارائه شده از سوی مسئولان تویسرکان، جمعیت این شهرستان در حدود 30 سال پیش در حدود 140 هزار نفر بوده است و  بر اساس سرشماری سال 90 شهرستان تویسرکان از 103 هزار و 800 نفر جمعیت برخوردار بوده که 50 هزار و 500 نفر از این میزان جمعیت شهری و 52 هزار و 300 نفر جمعیت روستایی بوده اند، این در حالی است که طبق آمار ارائه شده اخیر در سال 95 بازهم جمعیت تویسرکان کاهش داشته، به طوری که به 101 هزار و 666 نفر رسیده است.

کارشناسان بیکاری، نبود شغل مناسب برای جوانان و درنهایت انتخاب گزینه مهاجرت را یکی از عوامل کاهش جمعیت در تویسرکان عنوان کرده اند.

آبان ماه سال 92 بود که «محمدمهدی مفتح» نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار رودآور گفته بود: هم اکنون نرخ بیکاری در استان همدان ۱۲ درصد است که این میزان استان را در فهرست استان های با درصد بالای بیکاری در کشور قرار داده است، وی همچنین عنوان کرده بود که متأسفانه نرخ بیکاری در شهرستان تویسرکان بالاتر از سایر نقاط استان است که باید همه مسئولان توجه ویژه ای به رفع این مشکل اساسی داشته باشند.

محمدمهدی مفتح یادآور شد: استان همدان دارای ظرفیت های بالایی در حوزه صنعت است و توجه به بخش صنعت در تمامی زمینه ها به ویژه  صنعت گردشگری علاوه بر کاهش نرخ بیکاری، رشد و توسعه استان را به دنبال خواهد داشت.

وی هچنین در شهریور 93 نیز در گفت و گویی دیگر معضل بیکاری را نشأت گرفته از عدم تناسب بین نیازهای شغلی و آموزش‌های عالی عنوان کرده بود.

و اما این معضل بیکاری است که به عنوان یکی از عوامل اصلی کاهش جمعیت در تویسرکان و شهرهای اطراف محوسب می شود به گونه ای که برخی از مردم در راستای تأمین تکه نانی برای خانواده خود و کسب درآمد، حاشیه نشینی شهرهای بزرگ را انتخاب می کنند.

انتهای پیام/

478625

دیدگاه‌ها

اینهم از افتخارات نماینده نهاوند نصف جمعیت روستایی رو واگذار کرد به کرمانشاه در زمان جناب اقای ......بخا طر دوتا نماینده نداشته باشه ضربه ی زد که صدام به نهاوند نزد مث همین قطار که اصلان نام نهاوند مطرح نیست درصورتیکه این خط آهن از خود نهاوند برنامه ریزی شده بود اسنادش باقی است.شهری که زیر دویست هزار نفر نباشه بعنوان روستای بزرگ تلقی میشه چه از لحاظ اعتبارات کشوری وامتیاز وام دهی.متاسفم جا ماندیم.
جمعیت نهاونداز 198 هزاربه 178 هزار رسیده و کم شده .مساحت نهاوند به خاطر بی لیاقتی نمایندگان و فرمانداران کم شده.ایالت ماه نهاوند ایران وضع خرابی پیدا کرده است لطفا به داد این شهر برسید.
نهاوند هم مانند تویسرکان از جمعیتش کم شده. چرایی این موضوع اول بیکاری و نبود کارخانجات. دوم نبود امکانات شهری و نظم شهری که تماما مربوط میشه ب شهرداری و شورای شهر. سوم مربوط میشه ب عوامل راه ترابری و نبود جاده های دسترسی که اسنم مربوط میشه ب نمایندگان

دیدگاه شما