فرماندار نهاوند در بازدید از پروژه‌های ورزشی شهرستان بر تسریع در تکمیل طرح‌ها برای بهره‌مندی مردم تاکید کرد.
سرپرست اداره ورزش و جوانان نهاوند خبر داد:
سرپرست اداره ورزش و جوانان نهاوند گفت: دو فوتبالیست ناشنوای این شهرستان به اردوی تیم‌ ملی فوتبال ناشنوایان برای حضور در رقابت‌های جهانی دعوت شدند.

 

 

تازه ترین مطالب

مطالب ورزشی

در یکی از گردهمایی‌های نوستالژیک و دیدنی و همزمان با هفته تهران مجموعه‌ای از خودروهای پیکان نخستین خودروی ملی ایران در محوطه برج میلاد تهران به نمایش درآمد.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، پس از دیدار دوستانه برابر روسیه، عملکرد شاگردانش را رضایت‌بخش توصیف کرد و این بازی را محک فنی ارزشمندی برای آماده‌سازی تیم ملی پیش از جام جهانی دانست.
فرماندار نهاوند در بازدید از پروژه‌های ورزشی شهرستان بر تسریع در تکمیل طرح‌ها برای بهره‌مندی مردم تاکید کرد.
همایش پیاده روی خانوادگی با هدف ترویج فرهنگ ورزش و ایجاد شور و نشاط در نهاوند برگزارشد.
رئیس اداره ورزش و جوانان نهاوند، گفت: بانوی نهاوندی در مسابقات پاورلیفتینگ بانوان کشور افتخارآفرینی کرد.
یکی از مربیان تیم ملی فوتسال عراق در حین یکی از جلسات تمرینی این تیم از دنیا رفت.
مربی تیم فوتبال استقلال بعد از توقف تیمش مقابل چادرملو اردکان از کیفیت زمین ورزشگاه تختی تهران انتقاد کرد.
وزنه‌برداران ایران از امروز دوشنبه چهاردهم مهر برای گرفتن مدال به روی تخته قهرمانی جهان می‌روند.
بانوی ووشوکار نهاوندی با اهدای اعضای خود به بیماران نیازمند حیاتی دوباره بخشید.
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گران قیمت ترین بازیکن فصل جاری شناخته شد.
بازیکن استقلال می‌تواند مقابل چادرملو به میدان برود.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان نهاوند به هیات‌های کم‌کار هشدار داد.

صفحه‌ها