تازه های سایت

کد مطلب: 59759
10. آبان 1404 - 0:50

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، در جلسه شورای ترافیک شهرستان نهاوند، مجتبی بیرانوند ـ فرماندار نهاوند ـ بر ضرورت تصمیم‌گیری‌های کارشناسی و فنی در حوزه ترافیک تأکید کرد و گفت: اساس کار دولت، اقدام کارشناسی است و لازم است شهرداری با استفاده از ظرفیت مشاوران متخصص، طرح‌های ترافیکی را به‌صورت علمی و اصولی اجرا کند.

وی افزود: نمی‌توان طرحی را بدون بررسی فنی اجرا و هزینه‌ای صرف کرد اما در نهایت شاهد نواقص و دوباره‌کاری‌ها بود. هر اقدامی باید پشتوانه کارشناسی داشته باشد تا از هدررفت منابع و نارضایتی عمومی جلوگیری شود.

فرماندار نهاوند با اشاره به برخی اقدامات غیرقانونی در ایجاد سرعت‌کاه‌ها تصریح کرد: هیچ دستگاهی بدون مصوبه شورای ترافیک حق ایجاد سرعت‌کاه ندارد، و حتی در صورت صدور مجوز، رعایت ابعاد و استانداردهای فنی الزامی است.

وی با بیان اینکه ترافیک درون‌شهری نهاوند افزایش چشمگیری یافته است گفت: پلیس راهور با کمبود نیرو مواجه است و لازم است دستگاه‌های مرتبط با همکاری و هماهنگی بیشتر، در کنترل تردد و روان‌سازی عبور و مرور مشارکت کنند.

فرماندار نهاوند در ادامه با اشاره به تردد خودروهای سنگین در معابر شهری اظهار کرد: عبور این خودروها علاوه بر ایجاد ترافیک سنگین، موجب تخریب زیرساخت‌های شهری می‌شود و باید با همکاری پلیس راهور و دستگاه قضایی از طریق جرائم بازدارنده یا توقیف وسایل نقلیه، این معضل به‌صورت جدی مدیریت شود.

دیدگاه شما