تازه های سایت

کد مطلب: 28130
12. آبان 1395 - 17:22
کشاورزی پله‌ای یکی از روش‌های قدیمی و سنتی کشاورزان است که معمولا در مناطق شیبدار و بیشتر در دامنه کوه‌ها استفاده می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری گرو، با این روش کشاورزان می‌توانند برای کاشت و برداشت محصولات‌شان از زمین‌های شیبدار استفاده کنند، اما در عین حال کمترین تغییر را در عوارض سطح زمین و شکل طبیعی آن ایجاد کرده و در واقع کمترین خسارت را به آن وارد کنند.تصاویر زیر از زمین های کشاورزی پله ای در کشورهای چین، سوئیس، ویتنام، پرو، فیلیپین و ژاپن گرفته شده است.

 

 
 
 

منبع: theatlantic

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما