کد مطلب: 59882
4. آذر 1404 - 0:22
فرماندار نهاوند:
فرصت تاریخی ساخت مسکن را از دست ندهیم
جلسه شورای مسکن شهرستان نهاوند با حضور فرماندار، مدیران اجرایی، بانک‌ها و اصحاب رسانه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو،  در این نشست، مجتبی بیرانوند فرماندار نهاوند با تأکید بر اینکه ساخت مسکن برای اقشار کم‌بضاعت یک ضرورت جدی است، گفت: این دوره بهترین فرصت برای جهش در ساخت مسکن است و نباید اجازه دهیم این ظرفیت برای شهرستان از دست برود.

وی با اشاره به تأکید استاندار مبنی بر رسیدگی فوری به وضعیت متقاضیان واقعی افزود: افرادی که فاقد پشتوانه هستند و در قشر آسیب‌پذیر قرار دارند باید در اولویت تسهیلات و واگذاری قرار بگیرند. هر دستگاه موظف است بدون تعلل، کار مردم را پیش ببرد.

فرماندار نهاوند با انتقاد از برخی تأخیرها در روند اداری و بانکی گفت: متقاضی نباید بین دستگاه‌ها سرگردان باشد. بانک مسکن و سایر بانک‌های عامل موظف‌اند روند پرداخت تسهیلات را تسریع کنند و دستگاه‌های مرتبط نیز باید پیش از تشکیل جلسه بعد، تکلیف پرونده‌ها را مشخص کنند.

بیرانوند افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، تا پایان آذر باید وضعیت حداقل ۲۵۴ پرونده نهایی شود. هرگونه کوتاهی یا تأخیر در این حوزه قابل قبول نیست.

وی با اشاره به تجربه موفق گروه‌های ساخت در برخی استان‌ها گفت: مدل‌های جدید ساخت مسکن، مثل گروه‌های ساخت و پیمانکار واحد، می‌تواند سرعت کار را بالا ببرد. اگر این روش در نهاوند عملیاتی شود، امکان تحویل واحدها در زمان کوتاه‌تر فراهم خواهد شد.

فرماندار همچنین از آغاز عملیات آماده‌سازی اراضی، رفع مشکلات حساب‌ها و پیگیری جابه‌جایی پرونده‌ها در بانک مسکن خبر داد و افزود: اکنون شرایط برای آغاز ساخت توسط گروه‌های ساخت فراهم است و هیچ مانع اداری نباید باقی بماند.

در پایان، وی خواستار حضور مجدد مدیران در جلسه شورای مسکن در اوایل آذرماه شد تا گزارش کامل و پاسخ روشن درباره روند اجرای تعهدات ارائه شود.