کد مطلب: 59704
29. مهر 1404 - 1:42
رایزنی جهت:
حمل ریلی ماهانه ۱۲ هزار تن سیمان صادراتی نهاوند به بندرکاسپین
راه‌آهن شمال۲ آماده ارائه خدمات پایدار به صاحبان کالا و واحدهای تولیدی کشور است.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، روند و ظرفیت حمل ریلی سیمان از کارخانه سیمان نهاوند به مقصد بندر کاسپین در جلسه‌ای با حضور رحمت رحمت‌نژاد مدیرکل راه‌آهن شمال۲ و مدیرعامل شرکت سیمان نهاوند در ایستگاه راه‌آهن رشت مورد بررسی قرار گرفت و بر اساس توافق اولیه، مقرر شد ماهانه حدود ۱۲ هزار تن سیمان صادراتی از طریق واگن‌های لبه‌کوتاه به شمال کشور حمل شده و پس از تخلیه در بندر کاسپین، از مسیر دریایی به کشور روسیه ارسال گردد.

مهندس رحمت‌نژاد با تأکید بر آمادگی کامل راه‌آهن شمال۲ برای پشتیبانی از حمل صادراتی کالا گفت: زیرساخت‌های لازم برای حمل ایمن و سریع محموله‌های فله و صنعتی فراهم شده و راه‌آهن شمال۲ آماده ارائه خدمات پایدار به صاحبان کالا و واحدهای تولیدی کشور است.

وی افزود: با هماهنگی‌های انجام‌شده میان اداره‌کل راه‌آهن شمال۲ و مسئولان بندر کاسپین، زمینه برای اجرای حمل ترکیبی جاده‌ای– ریلی–دریایی فراهم شده است و این مسیر می‌تواند به‌عنوان یک کریدور مؤثر صادراتی در حوزه دریای خزر نقش‌آفرینی کند.

این نشست گامی مؤثر در جهت توسعه حمل‌ونقل ترکیبی و افزایش سهم صادرات بود که در نهایت منجر به تقویت تعاملات تجاری و رونق اقتصادی در منطقه خواهد شد.