کد مطلب: 44808
3. بهمن 1399 - 14:14
امام جمعه نهاوند
برای حل مشکلات نباید به غرب اعتماد کرد

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، حجت الاسلام والمسلمین عباسعلی مغیثی امام جمعه نهاوند در خطبه های این هفته نماز جمعه نهاوند گفت: انقلاب به جایی رسیده است که قدرت های دنیا به اقتدار جمهوری اسلامی اعتراف می کنند و جرئت تعرض ندارند.

وی اظهار داشت: برای حل مشکلات نباید به غرب اعتماد کرد و باید تحریم ها را خنثی کنیم و باید بدانیم که دشمنان دست از تحریم برنمی دارند.

مغیثی افزود: دشمنان دارو را برای بیماران کشور تحریم کردند ولی می خواهند به ما واکسن دهند که این معلوم است نقشه ای دارند که باید مراقب بود.

وی اظهار داشت: عده ای خودباخته غرب هستند و با وجود دشمنی ها حاضر نیستند دست از غرب بکشند و دلباخته غرب هستند.

امام جمعه نهاوند افزود: چهره واقعی آمریکا در انتخابات اخیر مشخص شد و تقلب، خشونت، آشوب و دو دستگی در این کشور را همه دیدند و این نماد دموکراسی غرب است و امریکا در دنیا رسوا شد.

مغیثی عنوان کرد: دشمن قدرت ما را درک کرده است و می داند در صورت تهدید و تعرض چه بلایی بر سرشان می آید و امروز قدرت ما چندین برابر شده است.

وی با اشاره به رزمایش های ارتش و سپاه در روزهای اخیر گفت: این رزمایش ها پیام دارد برای دوستان و دشمنان و دنیا باید بداند ایران اسلامی عزت و اقتدار دارد و این رزمایش برای این بود تا دشمنان حساب کار دستش بیاید.