کد مطلب: 34551
28. دى 1396 - 9:11
شهردار منتخب شهر فیروزان نیامده استعفا داد
شهردار منتخب شورای شهر فیروزان نهاوند به دلایل نامعلوم از سمت خود استعفا داد.

به گزارش پایگاه خبری گرو، جاسم نجیبی شهردار منتخب شورای 5 نفره شهر فیروزان نهاوند با انتشار نامه‌ای استعفا داد ولی علت استعفای خود را اعلام نکرد.

شورای شهر فیروزان بعد از انتخاب نجیبی و درحالی‌که روند معرفی شهردار و ابلاغ حکم هنوز به پایان نرسیده بود بنا به دلایل نامعلومی استعفا داد.

متن استعفای جاسم نجیبی شهردار منتخب شورای اسلامی شهر فیروزان به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

با سلام و تحیات

بدین‌وسیله ضمن اعلام مراتب تقدیر و تشکر از حسن نظر اعضای محترم شورای اسلامی شهر که موجب گردید زمینهٔ خدمتگزاری به مردم شریف و عزیز فیروزان برای من فراهم گردد؛ استعفای خود را تقدیم می‌نمایم.

وظیفه خود می‌دانم از پشتیبانی و حمایت‌های مردم فهیم فیروزان و مسئولین و مدیران و بخصوص همکاران محترم در شهرداری و شهروندان محترم فیروزان قدردانی نموده و از آن ریاست محترم خواهشمند است در اولین جلسه با استعفای بنده موافقت و نسبت به انتخاب شهردار اقدام فرمایید.

درنیابد حال پخته هیچ خام/پس سخن کوتاه باید والسلام

انتهای پیام/

پایگاه خبری گرو
اخبار نهاوند
شهردار شهر فیروزان نهاوند
استعفا
شهردار منتخب